Nemo on maailman ensimmäinen vedenpitävä sähköporakone

Helppo kuljettaa ja ohjata, ja se toimii aivan kuin autotallissasi roikkuva pora. Ei tarvita putkia, liittimiä tai muita laitteita – Nemo on langaton

Nemo Power Tools ovat ensimmäiset laatuaan ja maailman ainoat täysin upotettavat akkukäyttöiset sähkötyökalut. Nemo V1 Drill suunniteltiin alun perin mittatilaustyönä ja valmistettiin tieteellisille ja valtion organisaatioille vuonna 2012. Tekniikka muutettiin sitten kaupalliseksi versioksi ja tuotanto alkoi vuonna 2013. Siitä lähtien Nemo Power Tools on kehittänyt laajan valikoiman sähkötyökaluja ja tarvikkeita, työhön vedessä, veden ympärillä ja alla. Olemme ylpeitä yhteistyöstä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa ymmärtääksemme paremmin, mitä he tarvitsevat tehdäkseen työnsä nopeammin ja helpommin. Rakkautemme innovaatioihin yhdistettynä haluun tarjota asiakkaillemme hyödyllisiä ja laadukkaita tuotteita tarkoittaa, että integroimme tuotteisiimme uusia ja jännittäviä teknologioita. Nemo Power Tools käyttää teknologioita, joita yleensä löytyy korkean teknologian tuotteista: akut ja elektroniikka drooniteollisuudesta, jäähdytystekniikka tietokoneteollisuudesta sekä tiivistys- ja valmistusmenetelmät meriteollisuudesta.

Työkaluluettelo kasvaa koko ajan

Sen perustamisesta vuonna 2014 lähtien he ovat laajentaneet tuotevalikoimaansa kattamaan laajan valikoiman raskaita työkaluja käytettäväksi veden päällä ja alla, mukaan lukien useita malleja porat, iskuavaimet, iskuvääntimet, kulmahiomakoneet ja vasaraporat.

Työkaluluettelo kasvaa koko ajan, ja he ovat ottaneet käyttöön 6 000 lumenin sukellusvalon, joka auttaa sekä kaupallisia että vapaa-ajan sukeltajia näkemään veden alla enemmän kuin koskaan. Muita pian tulossa olevia tuotteita ovat kova, johdoton SDS Rotary Hammer, maailman tehokkain akkukäyttöinen sukellusvalo ja harjaton moottorivasara, jonka työsyvyys on jopa 100 M. Olemme nyt esitelleet akkukäyttöisen, kädessä pidettävän veneen rungon puhdistusharjamme vähentääksemme aikaa ja vaivaa, joita ammattilaiset ja veneenomistajat kuluttavat alusten ylläpitoon.

Nykyään kaupalliset ja tutkimussukeltajat sekä uima-altaan ammattilaiset käyttävät Nemo-työkaluja ympäri maailmaa, veneiden omistajat, putkimiehet, rakennustyöntekijät, armeijan sukeltajat, pelastusryhmät ja paljon muuta. Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä lähes 100 jakelijan ja jälleenmyyjän kanssa 45 maassa, mikä tuo Nemon innovaatioita ja laatua asiakkaille ympäri maailmaa.