OrcaTorch - Syntynyt valloittamaan!

Sukellusvaloja ja vedenalaisia ​​videovaloja

OrcaTorchin perusti joukko intohimoisia taskulamppuharrastajia ja teknologianörttiä vuonna 2014. Perustaja Carson Weng on ulkoiluharrastaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus huippuluokan taskulamppujen valmistuksesta. Sukeltaessaan Thaimaassa ensimmäistä kertaa vuonna 2013 hän havaitsi, että sukeltajat käyttivät heikkolaatuisia sukellusvaloja, joista puuttui innovatiivisuus ja jotka eivät yleensä toimineet kriittisinä hetkinä. Hän päätti käyttää kykyjään taskulampputeollisuudessa ja loi korkealaatuisen ja innovatiivisen sukellusvalobrändin ja antoi sille nimen OrcaTorch.

Orca on eräänlainen valas, joka on peloton haastamaan kaiken, vapaa ja rajoituksetta paraatimaan ympäri merta haluamallaan tavalla. He voittavat kaikki vaikeudet joukkuehengellä ja viisaudella. He ovat meren herrat ja vedenalaisen seikkailuhengen paras symboli.

OrcaTorch on nimetty Orcan mukaan ja perinyt Orcan erinomaiset ominaisuudet yhdistettynä maailman edistyneeseen teknologiaan. OrcaTorch on kehittänyt sarjan sukellusvaloja ja vedenalaisia ​​videovaloja, jotka ovat erittäin kirkas, pitkä säteen etäisyys, pitkä käyttöaika, korkea vedenpitävyys, korkea iskunkestävyys, kätevä käyttö jne. OrcaTorch kannattaa "seuraa sydäntäsi ja tee se" -henkeä, haluaisimme tutkia maailman ihmeitä, tuntea jännitystä haastaa ja nauttia elämän vapaudesta yhdessä kaikkien vedenalaisten seikkailijoiden kanssa.