Orcatorch

Orcatorch

15.03.2021

Tuotanto

OrcaTorchin perusti joukko intohimoisia taskulamppuharrastajia ja tekniikan nörtejä vuonna 2014. Perustaja Carson Weng on ulkoiluharrastaja, jolla on yli 10 vuoden kokemus huippuluokan taskulamppujen valmistuksesta. Sukeltaessaan Thaimaassa ensimmäistä kertaa vuonna 2013 hän havaitsi, että sukeltajat käyttivät huonolaatuisia sukellusvaloja, joista puuttui innovaatio ja jotka eivät yleensä toimineet kriittisinä hetkinä. Hän päätti käyttää kykyjään taskulampputeollisuudessa ja loi korkealaatuisen ja innovatiivisen sukellusvalobrändin ja antoi sille nimen OrcaTorch.

Orca on eräänlainen valas, joka on peloton haastamaan kaiken, vapaa ja rajoituksetta paraatimaan ympäri merta haluamallaan tavalla. He voittavat kaikki vaikeudet joukkuehengellä ja viisaudella. He ovat meren herroja ja vedenalaisen seikkailuhengen paras symboli.

Orcan mukaan nimetty, Orcan erinomaiset ominaisuudet yhdistettynä maailman edistyneeseen teknologiaan, OrcaTorch on kehittänyt sarjan sukellusvaloja ja vedenalaisia ​​videovaloja, jotka ovat erittäin kirkkaita, niillä on pitkä säteen etäisyys, pitkä käyttöaika, korkea vedenpitävyys ja korkea iskunkestävyys. ,kätevä käyttö jne. OrcaTorch kannattaa "seuraa sydäntäsi ja tee se" -henkeä, haluaisimme tutkia maailman ihmeitä, tuntea haasteen jännitystä ja nauttia elämän vapaudesta yhdessä kaikkien vedenalaisten seikkailijoiden kanssa.