Nemo Power Tools

Nemo Power Tools akkutyökalut ovat ensimmäiset laatuaan ja maailman ainoat täysin vedenpitävät akkukäyttöiset sähkötyökalut. Nemo V1 porakone suunniteltiin alun perin mittatilaustyönä ja rakennettiin tieteellisille ja valtion organisaatioille vuonna 2012. Siitä lähtien Nemo Power Tools on kehittänyt laajan valikoiman akkutyökaluja ja tarvikkeita työhön veden alla sekä muissa märissä haastavissa olosuhteissa.

Olemme ylpeitä yhteistyöstä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa ymmärtääksemme paremmin, mitä he tarvitsevat tehdäkseen työnsä nopeammin ja helpommin. Rakkautemme innovaatioon yhdistettynä haluun tarjota asiakkaillemme hyödyllisiä, laadukkaita tuotteita tarkoittaa, että integroimme uusia ja jännittäviä teknologioita tuotteisiimme. Nemo Power Tools käyttää teknologioita, joita yleensä löytyy korkean teknologian tuotteista: akkuja ja elektroniikkaa droneteollisuudesta, jäähdytystekniikkaa tietokoneteollisuudesta sekä tiivistys- ja valmistusmenetelmiä meriteollisuudesta.

Nykyään Nemo-työkaluja käyttävät ympäri maailmaa kaupalliset- ja tutkimussukeltajat, uima-allas ammattilaiset, venetelakat, putkimiehet, merirakentajat, sotilassukeltajat, pelastuslaitokset ja monet muut. Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä kanssanne ja jakaa innovaatioita ja laatua asiakkaille ympäri maailmaa.

Ystävällisin Terveisin

NEMO POWER TOOLS